Fuar Organizasyonu

HABERLER

START BEAUTY İZMİR EXPO

Güzellerin şehri İzmir de güzellik fuarı Beauty İzmir Expo !

Güzellik ve kozmetik sektörüne yönelik en kapsamlı fuar olma konusunda iddalı BEAUTY İZMİR EXPO ile güzeller şehri İzmir’ de bir ilke START FUARCILIK olarak imza atıyoruz!

İzmir ve ülke genelini kapsayan BEAUTY İZMİR EXPO ESTETİK KOZMETİK GÜZELLİK FUARI’nı 08-11 Nisan 2021’ de uluslararası İZFAŞ FUAR ALANI’nda START FUARCILIK olarak gerçekleştiriyoruz.

Sektörün dinamiklerini, fuarın olumlu atmosferiyle birleştirerek, sektör için yeni iş ortamları yaratmayı amaçlıyoruz. Güzellik sektörünün tüm aktörlerini tek çatı altında buluşturarak, katılımcılarımızın hedef kitlelerine, birbiriyle alakalı yüzbinlerce ürün ve hizmetini aynı anda sunma fırsatı sağlıyoruz.

Uluslararası ayağı olan BEAUTY İZMİR EXPO; Özellikle Balkan Ülkeleri’nden getireceğimiz alım heyetleri ile ülke genelinden getireceğimiz hedef ziyaretçi kitlesini siz değerli katılımcılarımızla buluşturuyoruz.

Güzelliğin ritmini belirlemeye hazır mısınız ?

Kişisel bakımdan kozmetiğe, makyaj ve saç şovlarından protez tırnak gösterisine güzellik sektörüne dair aradığınız ne varsa hepsi bu fuarda !

Beauty İzmir Expo;  Tedavi yöntemleri, cihaz uygulamaları, cilt bakım seminerleri, uygulamalı kaş-kirpik laminasyonu, marka lansmanları ve workshoplara kadar pek çok etkinlik ve yarışma ile İzmir’de  güzellik ve bakım sektörlerinin nabzını tutacak.

Beauty İzmir Expo; Konusunda uzman yerli ve yabancı doktorları, kozmetik ve renkli makyaj uzmanları, estetik ve güzellik uzmanları gibi güzellik ve bakım profesyonellerinin katılımıyla dünyadaki son güzellik trendlerini, en yeni ürün, yöntem ve ekipmanları bir araya getirecek.

Güzelliğin büyülü buluşmasında sizde yerinizi alın !

Siz Üretime Odaklanın, Yeni Pazarların Start’ını Biz Verelim.

START FUARCILIK